Products4Engineers.nl

Products4Engineers is dé totaaloplossing voor elke productvraag van technische professionals.

Products4Engineers.nl biedt het grootste aanbod technische componenten, producten en machines in Nederland. Products4Engineers.nl brengt engineers (die producten zoeken) met leveranciers van producten (aanbieders) in contact. De database bestaat uit meer dan 18.000 producten. Princetown Media verzorgt de exploitatie van diverse platformen.

Websites

Op de website van Products4Engineers.nl komen maandelijks ruim 10.000 unieke bezoekers. Er worden wekelijks tientallen nieuwe producten door leveranciers en producenten geüpload. 1300 Leveranciers staan in deze omvangrijke database voor technische specialisten vermeld.

E-nieuwsbrief & E-blast

Op de wekelijkse nieuwsbrief, die op donderdag verschijnt, zijn 10.000 technische specialisten in Nederland geabonneerd. Bij de E-blast wordt de html van een leverancier/producent naar de abonnees op de digitale nieuwsbrief verzonden.

Magazine

Products4Engineers.nl verschijnt in een oplage van 23.000 exemplaren 2 maal per jaar in een voorjaarseditie (maart) en een najaarseditie (september). Dit magazine wordt daarnaast op verschillende beurzen extra verspreid.

Themamaanden

In de maanden juli, september en november gaat Products4Engineers.nl werken met thema’s, welke gedurende een maand ‘in the picture’ zullen staan. In juli: Smart Industry. In september: Technologie voor duurzame oplossingen. November: Robotica & automatisering.