SPRYG Real Estate Academy

SPRYG Real Estate Academy is het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.

SPRYG Real Estate Academy is een jonge organisatie met decennialange ervaring en een enorme drive, die de zaken graag net iets anders aanpakt. De samenwerking betreft 3 congressen in 2018, te weten: Utrecht Vastgoed 2018, Rotterdam Vastgoed en WinkellocatieMarkt Nederland 2018. Princetown Media verkoopt sponsorpakketten op deze congressen.

Utrecht Vastgoed 2018

De 15e editie van Utrecht Vastgoed wordt georganiseerd in het splinternieuwe WTC Utrecht. Utrecht groeit de komende jaren stevig door. In het nieuwe Meerjarenperspectief Stedelijke Ontwikkeling wordt onder meer gesproken over 44.000 nieuwe woningen tot 2040.

WinkellocatieMarkt Nederland 2018

Op deze 16e WinkellocatieMarkt wordt door de meest actieve winkelpartijen gesproken over de meest relevante ontwikkelingen, expansieplannen, projectplannen en investeringsstrategieën. Steeds meer Belgische partijen beleggen in Nederland vandaar óók een uniek Belgisch-Nederlands topdebat als afsluiting.

Rotterdam Vastgoed 2018

De 20e editie vindt plaats op woensdag 28 november in Theater Rotterdam. Onder leiding van dagvoorzitter Hans van Rossum (Realconomy) wordt er met Gemeente Rotterdam (Jos Melchers) en Rotterdamse stakeholders naar de toekomst van Rotterdam gekeken. Afgelopen jaar schreven zich 170 vastgoedprofessionals in voor dit event.