Hillenraad100

De honderd meest toonaangevende ondernemingen in de kapitaalintensieve (glas)tuinbouwsector

De Hillenraad100 omvat de jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de kennis en kapitaalintensieve (glas)tuinbouwsector. De lijst brengt het volledige cluster in beeld, verdeeld over zeven segmenten. Al sinds 2003 is Hillenraad100 de monitor van ontwikkelingen in de Nederlandse horti-sector. De Hillenraad100 signaleert, duidt en blikt vooruit. Princetown Media verzorgt de advertentie exploitatie van het gelijknamige magazine.

Planning editie in 2022

Het magazine wordt al jaren goed gewaardeerd door ondernemers, investeerders en beslissers. Het is een boardroom magazine dat wordt gebruikt als referentiegids voor ontwikkelingen en trends in de sector en ondernemingen.

Reserveer alvast uw exemplaar!

Princetown Media
Marc Nühn
marc@princetownmedia.nl
06-53630120

 

Adverteren en doelgroep

Adverteren in de Hillenraad100 brengt uw product of dienst op het netvlies van de tuinbouwsector. Uw onderneming en uw aanbod wordt gepositioneerd in een winnaarsomgeving. Het Hillenraad100-magazine wordt elk najaar verspreid in een oplage van 10.000 exemplaren. De magazines vinden hun weg naar ondernemers, managers, bestuurders, talentvolle studenten en bezoekers van de internationale tuinbouwbeurzen en tal van onderwijsinstellingen. Voor de buitenlandse markt is een Engelstalige editie beschikbaar. Deze wordt verspreid bij beleidsmakers bij buitenlandse overheden en bestuurlijke organisaties, alsmede bij buitenlandse ondernemingen die een selectie willen maken van toonaangevende, Nederlandse toeleveranciers en handelspartners.

Ontvang tariefkaart per e-mail

[ninja_form id=2]