Samenwerking met Mybusinessmedia

Begin oktober zijn Arjan Stoeten, directeur en Dennis Wielheesen, salesmanager namens Mybusinessmedia en Marc Nühn namens Princetown Media een samenwerking gestart inzake het platform Kunststof & Rubber.

‘Onder de rubber- en kunststof verwerkende bedrijven vallen bedrijven die kunststof spuitgieten, extruderen, thermovormen, blazen en schuimen. Daarnaast betreft het producenten van kunststofcomposiet, recyclingbedrijven en bedrijven in de rubber-, lijm- en kitindustrie’. Princetown Media gaat zich inzetten om partnerships op te zetten binnen het magazine, de website en de digitale nieuwsbrieven van Kunststof & Rubber. De samenwerking loopt van oktober 2023 t/m december 2024.

Mybusinessmedia voorziet de MKB’er en vakprofessional van actuele en relevante informatie op en over zijn vakgebied. Het produceert marktleidende vakbladen, websites, nieuwsbrieven, apps en events voor de sectoren: engineering en de (maak)industrie. Mybusinessmedia is uitgever van onder meer Engineersonline, Aandrijven & Besturen, Constructeur, Elektro Data en Vraag&Aanbod.

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts