Samenwerking met SPRYG Real Estate Academy

Princetown Media werkt met ingang van juli 2018 voor SPRYG Real Estate Academy. Onlangs hebben Marcel Sanderse, director SPRYG en Marc Nühn van Princetown Media een werkovereenkomst getekend om de komende 3 congressen van SPRYG tot samenwerking over te gaan. Princetown Media gaat sponsorpakketten verkopen voor die congressen.

SPRYG Real Estate Academy is een jonge organisatie met decennialange ervaring en een enorme drive, die de zaken graag net iets anders aanpakt. SPRYG is in 2016 gestart om vastgoedprofessionals met elkaar te verbinden, kennis te delen en te inspireren. Dit realiseren ze met vakinhoudelijke vastgoeddagen en studieboeken. Al sinds 1995 staat SPRYG aan de basis van veel bekende vastgoeddagen in België en Nederland.

Om de hoek

Nadat Marcel Sanderse via Linkedin contact had gezocht met Princetown Media om een mogelijke samenwerking te bespreken was een afspraak zo gemaakt. Immers, beide organisaties opereren op nog geen 5 kilometer van elkaar!

 

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts