Princetown Media werkt voor Koninklijke Jaarbeurs

In de periode juni 2023 – april 2024 heeft Ellen van de Bosch, head of sales Jaarbeurs, Marc Nühn van Princetown Media gevraagd de acquisitie te ondersteunen van de beurzen ICT & Logistiek (8 + 9 november 2023) en Zorg & ICT (9 t/m 11 april 2024).

ICT & Logistiek, dé ontmoetingsplaats voor technologische innovatie binnen de logistieke sector. Jaarlijks transformeert de Koninklijke Jaarbeurs tot logistieke hub van Nederland en komt de gehele sector bij elkaar om nieuwe kennis, oplossingen, contacten en inspiratie te vinden bij de exposanten of tijdens het uitgebreide kennisprogramma. (7000 bezoekers en 183 exposanten) Zorg & ICT, het grootste, jaarlijks terugkerende health tech event van Nederland.

Slimme technologieën en innovatieve oplossingen

Zorg & ICT is de jaarlijkse ontmoetingsplek voor duizenden professionals uit verschillende zorgsectoren om zich te laten informeren en inspireren door slimme technologieën en innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg.(200 exposanten en 16000 bezoekers). Beide evenementen zijn zeer succesvol verlopen en zowel Koninklijke Jaarbeurs als Princetown Media zijn enthousiast over een volgende samenwerking!

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts