Geomares en Princetown Media zetten samenwerking voort

Gezien de prettige, constructieve samenwerking en de goede resultaten in het eerste jaar hebben Durk Haarsma, Publishing Director Geomares Publishing, en Marc Nühn, eigenaar Princetown Media, afgelopen maand afgesproken om de acquisitie voor het platform Products4Engineers.nl door Princetown Media te continueren.

Products4Engineers.nl biedt het grootste aanbod technische componenten, producten en machines in Nederland. Products4Engineers.nl brengt engineers (die producten zoeken) met leveranciers van producten (aanbieders) in contact. De database bestaat uit meer dan 18.000 producten. Het is een heel toegankelijk platform waarop leveranciers hun nieuwe productberichten zelf kunnen plaatsen, die vervolgens worden uitgelicht in de wekelijkse digitale nieuwsbrieven en in de printuitgave die twee keer per jaar verschijnt.

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!