Princetown Media werkt nu voor MindCampus

Wij zijn verheugd en trots te melden dat Princetown Media gaat samenwerken met MindCampus. Wij gaan het accountmanagement verzorgen voor de merken F-Facts en HR-Praktijk.

MindCampus is een netwerkorganisatie met een professioneel, gedreven en ondernemend team. Drijfveer is om bij te dragen aan de ontwikkeling en vooruitgang van mensen en organisaties. Dat doet MindCampus met opleidingen en online media op het gebied van HRM en voor Facility Management. De samenwerking geldt voor de titels F-Facts en HR-Praktijk.

F-Facts: community voor ondersteuning van facility management op tactisch en strategisch niveau (magazine, website, digitale nieuwsbrief).

HR-Praktijk: community voor professionals met verantwoordelijkheid voor personeel en organisatie (magazine, website, digitale nieuwsbrief).

Pieter Lieverse (Managing Partner MindCampus) en Marc Nühn (Eigenaar Princetown Media) besloten tijdens een, vanwege de Coronacrisis, online-meeting de samenwerking aan te gaan voor de periode van één jaar.

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts