Verlenging samenwerking voor 4TU Carrièrespecial

De afgelopen jaren hebben de nieuwsredacties van Cursor ( Technische Universiteit Eindhoven), Delta (Technische Universiteit Delft), Resource (Technische Universiteit Wageningen) en U-Today (Technische Universiteit Twente) in samenwerking met de verschillende Alumni-bureaus de 4TU Carrièrespecial tot een zeer aansprekend magazine laten uitgroeien.

De Carrièrespecial van 4TU wordt speciaal gepubliceerd voor juist afgestudeerden en afgestudeerden die in hun eerste/tweede baan actief zijn en die zich (latent) oriënteren op een nieuwe werkomgeving. Zij gaan, geen twijfel, impact hebben op de samenleving. Zij zijn de architecten en bouwers van nieuwe technologie die de wereld verandert in de zorg, in de energietransitie, in digitalisering, die nog veel verder zal gaan dan we nu kunnen voorspellen.

Werkgevers hebben dit ook in de gaten: zij moeten zich echt onderscheiden om op te vallen bij potentiële werknemers. Inmiddels zijn we druk met de voorbereiding van de 4e editie en Princetown Media doet wederom de commerciële begeleiding. De edities laten jaar na jaar een verbetering zien in uitstraling, inhoud en omzet!

Deelnemende bedrijven in de editie van 2021:

Marel, Brunel, Royal IHC, TNO, Ingenieursbureau gemeente Amsterdam, VDL, Alten, Canon, Gemeente Oss, ASML, Gemeente Den Haag, Deloitte, InnoEnergy, CBS, Arnold & Siedsma, Prodrive Technologies, Kramp Group, KeyGene, Capgemini, VMI, Kadaster, VIRO, KUHN, Advies- en ingenieursbureau TAUW, Topicus, NTS, Lely, Seed Valley, Damen Naval.

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts