Princetown Media werkt nu voor Products4Engineers.nl

Met trots presenteert Princetown Media een nieuwe opdrachtgever. Afgelopen week is de beslissing daartoe genomen. Wij gaan samenwerken met Products4Engineers.nl. Wij gaan het account management voor onze rekening nemen.

Products4Engineers.nl biedt het grootste aanbod technische componenten, producten en machines in Nederland. Products4Engineers.nl brengt engineers (die producten zoeken) met leveranciers van producten (aanbieders) in contact. De database bestaat uit meer dan 18.000 producten. Het is een heel toegankelijk platform waarop leveranciers hun nieuwe productberichten zelf kunnen plaatsen, die vervolgens worden uitgelicht in de wekelijkse digitale nieuwsbrieven en in de printuitgave die twee keer per jaar verschijnt.

Nadat Geomares Publishing dit platform einde maart had verworven van Eisma Industrial Media zaten Durk Haarsma (Uitgever) en Herma Lenten (Sales & Marketing Manager) met Marc Nühn (Eigenaar Princetown Media) in Lemmer bij elkaar om de samenwerking te beklinken.

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts