HillenraadTech50: magazine met tech-leaders in tuinbouw

Op donderdag 28 oktober 2021 presenteerde Hillenraad100 de TECH50. In het Biodiversity Center Naturalis werd het Poeldijkse bedrijf Certhon gekroond tot overall winnaar. Het bedrijf is veelbelovend en spraakmakend in tuinbouwtechnologie, succesvol op de internationale markt en actief op de meeste tech-domeinen, die uiteindelijk nodig zijn voor autonoom telen. Daarmee is Certhon de meest complete TECH50-speler van dit moment. 

De HillenraadTech50: tuinbouw tech-ondernemingen die de wereld gaan veranderen. Monitoring greenhouse industry is de drijfveer om jaarlijks de temperatuur van het badwater te meten: hoe staat de Nederlandse tuinbouw ervoor? Dit gebeurt eens in de twee jaar met de Hillenraad100 en in dit ‘verlengde tussenjaar’ met de speciale thema-editie HillenraadTech50. Het boardroom magazine werd evenals in voorgaande jaren commercieel begeleid door Princetown Media.

Tuinbouwtechnologie in al zijn facetten

De HillenraadTech50 met de 50 meest spraakmakende en veelbelovende ondernemingen in tuinbouwtechnologie. Tuinbouwtechnologie in al zijn facetten speelt niet alleen een belangrijke rol bij het oplossen van wereldvraagstukken op het gebied van vers en veilig voedsel, gezondheid en welbevinden, maar ook bij vraagstukken over efficiënt en effectief gebruik van grondstoffen, water en energie.

De 10-technologie domeinen

Platforms, Data science, Genetics & biology, Greenhouse technology, Light & LED, Robotics & smart machinery, Sensing & data collection, Smart logistics, Smart proces control, Vertical Pharming.

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts