Nieuwe editie Hillenraad100 gepresenteerd

Op vrijdag 30 oktober 2015 is de nieuwe editie van de Hillenraad100 gepresenteerd tijdens het Hortigala van het Jaar. De presentatie van de 13e Hillenraad100 in de Rotterdamse Cruise Terminal was een achtbaan van emotie, spanning en uiteraard de gelukkige gezichten van de grote winnaars; Enza Zaden en Dutch Flower Group.

Organisator Hillenraad wilde de genodigden van het Hortigala 2015 duidelijk meer meegeven dan de prijzen voor de winnaars en het nieuwste Hillenraad100-magazine. Want het Hortigala van het Jaar, waarvan Rabobank hoofdsponsor is, stond zeer zeker ook in het teken van de vraag waar de Nederlandse tuinbouwondernemers de wereld blij mee kunnen maken.

Dat is niet een 13-in-een-dozijn product, denkt Martien Penning van Hillenraad. De lijst van 2015 laat zien dat we op een kantelpunt lijken te staan. Je ziet dat ondernemingen die internationaal actief zijn en inspelen op persoonlijke behoeften de sprong voorwaarts maken. Vandaar dat Enza Zaden dit jaar de top 100 aanvoert, Dutch Flower Group de nummer 1 is in de 500+ lijst en Ridder Drive Systems/Hortimax de grootste stijger is.

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!