Lancering Hillenraad100 in Kunstmuseum Den Haag

Op vrijdag 4 november 2022 werd in het Kunstmuseum Den Haag de Hillenraad100 bekendgemaakt. Oók voor deze editie van het Hillenraad100 magazine was Princetown Media gevraagd de commerciële begeleiding te doen.

De lijst met de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de Nederlandse (glas)tuinbouw wordt dit jaar aangevoerd door Enza Zaden. Themaprijzen waren er voor Floral Trade Group, ISO Group en Best Fresh. Vanwege de uitdagingen waar de sector voor staat was gekozen voor een inhoudelijke bijeenkomst voor de bekendmaking: de Hillenraad Horti Convention. Centraal thema daarbij was het dilemma tussen individualiteit en collectiviteit. Enza Zaden werd tijdens de Hillenraad Horti Convention uitgeroepen tot de meest toonaangevende onderneming in de Nederlandse tuinbouw. Het expertcomité van de Hillenraad100 roemt de innovatiekracht van het bedrijf, de focus op technologie én markt en de internationale groei.

Themaprijzen

De BDO Themaprijs Familiebedrijf van het Jaar 2022 ging naar Floral Trade Group. Dit familiebedrijf groeit door overnames van kleinschalige bedrijven en weet daarbij de cultuur en het karakter van het familiebedrijf te behouden. De NPM Capital Wendbaarheidsprijs werd overhandigd aan ISO Group. Deze leverancier van onder meer stekrobots, heeft blijk gegeven van enorme wendbaarheid. Door slimme allianties met andere leveranciers en door goed marktonderzoek weet het bedrijf ook andere markten aan te boren. De Maatschappij Dichtbij Prijs, gesponsord door Venéco, is uitgereikt aan Best Fresh. De foundation van Best Fresh ondersteunt als ANBI-stichting goede doelen, maar initieert ook zelf projecten. De maatschappelijke betrokkenheid is daarmee goed verankerd in de onderneming.

Eregalerij

De nieuwe Hillenraad100 telt in totaal veertien nieuwkomers. Daarnaast groeiden drie bedrijven door naar de categorie 500+, ondernemingen met meer dan 500 miljoen euro omzet.

Onvrede in de maatschappij

In de Hillenraad100 Horti Convention was ook veel tijd voor een inhoudelijk programma. Socioloog Frits Spangenberg sprak over de huidige onvrede in de maatschappij en over het dilemma tussen individualisering en collectiviteit.

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts