Inspirerende samenwerking met T-Skills magazine

MYbusinessmedia in de personen van Arjan Stoeten en Dennis Wielheesen en Princetown Media, eigenaar Marc Nühn, hebben afgelopen voorjaar een samenwerking afgesproken voor de commerciële begeleiding van T-Skills, jongerenplatform voor VMBO/MBO scholieren om te laten zien hoe interessant, uitdagend en leuk werken in de techniek kan zijn.

T-Skills magazine is recent geleden verschenen en het resultaat biedt perspectief! Met het unieke magazine T-Skills creëert Vraag & Aanbod (al 100 jaar dé vak-uitgave in de maakindustrie) samen met maakbedrijven en organisaties een bijzonder product om VMBO/MBO scholieren te laten zien hoe uitdagend en interessant werken in de techniek kan zijn en welke bedrijven er in de regio actief zijn.

Nederland is afhankelijk van onze maakindustrie. Om voorop te blijven lopen, (inter)nationaal van belang te blijven hebben we een grote uitdaging: hoe komen we aan goed geschoold personeel?

Waarom T-Skills?

  • Unieke verspreiding en bereik in de regio
  • Via decanen direct onder de aandacht gebracht bij aankomende professionals
  • Gemaakt door specialisten die weten hoe je jongeren boeit en activeert
  • Uw jonge vakkracht als ambassadeur voor uw bedrijf
  • Redactie, fotografie, vormgeving en verspreiding geheel verzorgd

Vorige week is de 5e editie van T-Skills verschenen in de regio Oost/Noord Nederland met als deelnemende bedrijven onder meer Breman Machinery, Jörg Machines, Disselhorst Metaal, JML Metaal, Dulasta Metaalbewerking, Veros Metaalbewerking, Droste Bejah, Assink & Schipholt, Baas Metaal, KIS B.V., KROHNE Nederland, Machinefabriek Boessenkool, Oving Constructie, SafanDarley, Smit Plastic, TechniekTalent.nu, Ter Hoek Vonkerosie, TRUMPF Nederland, WMA Smart Steel Constuctions.

Het magazine biedt 60 pagina’s inspiratie, motivatie en plezier. Daarnaast is er óók een frisse website – www.tskills.nl – die het bezoeken meer dan waard is!

T-Skills is een uitgave van MYbusinessmedia. Attentie: in het najaar verschijnt T-Skills Zuid Nederland

 

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts