Digitale special ‘Arbeidsmarkt onder druk’ van Sijthoff Media

De arbeidsmarkt raakt oververhit. Alle sectoren hebben een schreeuwend en oplopend tekort aan medewerkers. Met het oog hierop hebben de redacties van Sijthoff Media en gerenommeerde onderzoeksinstituten IG Groep en Atlas Research de handen ineen geslagen en de arbeidsmarkt voor professionals in Finance, IT, Marketing, HR en de Overheid in kaart gebracht.

De belangrijkste inzichten en best gelezen artikelen zijn gebundeld in een interactief magazine. De redacties zoomen in op trends, ontwikkelingen en mogelijke oplossingen voor strategische en praktische arbeidsmarktvraagstukken. Via de zakelijke platformen Adformatie.nl, Binnenlands Bestuur.nl, Business Insider Nederland, AG Connect.nl, FM.nl, HR Praktijk.nl, CFO.nl en CHRO.nl wordt het thema nadrukkelijk op de kaart gezet en wordt aandacht gecreëerd voor de uitdagingen die de huidige arbeidsmarkt met zich meebrengt.

De special wordt gepresenteerd aan meer dan 200.000 werkgevers en heeft een gecombineerd bereik van 2,5 miljoen unieke bezoekers. Deze digitale uitgave biedt organisaties een unieke mogelijkheid om oplossingen te presenteren via tekst, beeld, audio/video. Het Publieke Domein, Quinyx, Provincie Zuid Holland, Brandmannen, Dialog, GradusGroep en Visma Raet participeren in dit interactieve magazine.

Learn More
Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts