De nieuwe Hillenraad100 verschijnt op 27 oktober 2017

De Hillenraad100 omvat de jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de kennis en kapitaalintensieve (glas)tuinbouwsector. De lijst brengt het volledige cluster in beeld, verdeeld over zeven segmenten. Al sinds 2003 is Hillenraad100 de monitor van ontwikkelingen in de Nederlandse horti-sector. De Hillenraad100 signaleert, duidt en blikt vooruit. De nieuwe Hillenraad100 wordt gepresenteerd op het Hortigala van het Jaar op vrijdag 27 oktober.

Slechts 1 procent van de ondernemingen in de Nederlandse tuinbouwsector haalt de Hillenraad100. Een notering in de lijst is een erkenning voor toonaangevend ondernemerschap. Deze ondernemingen tonen visie, durf en ondernemerschap en zijn een baken voor de sector. De bekendmaking van de nieuwe noteringen op het Hortigala van het Jaar is een belangrijk ‘fotomoment’ in de tuinbouwsector.

Het onderzoeksteam van de Hillenraad100 analyseert de prestaties van de ondernemingen op basis van een uniek en zelf ontwikkeld bedrijfskundig model dat continu wordt aangepast. Wij maken keuzes in wat de belangrijke bewegingen naar de toekomst zijn en beoordelen hoe ondernemingen daarop inspelen. Daarbij worden we terzijde gestaan door een deskundig Expertcomité.

Extra lijst in de jubileum editie

Het 15-jarig jubileum van de Hillenraad100 krijgt extra lading met een nieuwe, extra lijst in het magazine. Deze extra ranking is een soort Nobelprijs voor de tuinbouw. De bedrijven uit de Hillenraad100- editie 2016 zijn exclusief gevraagd om, net als de wetenschappers bij de Nobelprijs, door middel van een peer-review hun collega’s aan te dragen. De vijf ondernemingen die zij kandideren zijn naar hun inzicht pareltjes die tot de absolute top behoren in de kennis- en kapitaalintensieve tuinbouwsector. Dit mogen buitenlandse ondernemingen zijn.

 

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts