Congres Overheid360 op 19 juni 2024

Begin oktober 2023 vroeg Rogier Mulder, partner fullservice congres- en evenementenbureau PINO, Marc Nühn van Princetown Media om de acquisitie te gaan doen voor het congres Overheid360 op 19 juni in de Jaarbeurs.

Congres Overheid360: hét jaarlijkse vakcongres over informatiemanagement. De digitale wereld en de maatschappij: sterk met elkaar verbonden en altijd in ontwikkeling. Voor de overheid is het van belang om flexibel en snel in te kunnen spelen op brandende maatschappelijke kwesties. Denk aan de invloed van Artificial Intelligence op de samenleving. Of het effect van cyberaanvallen op de algemene privacy. En toekomstbestendige informatiestrategieën voor bijvoorbeeld dienstverlening. Hoe verbinden we informatie en samenleving met ICT? Dat is dé focus van het Overheid360 congres.

Direct in contact komen

Congres Overheid360 wordt bezocht door circa 1000 ambtenaren afkomstig van gemeenten, provinciale overheid, rijksoverheid, semi-overheid, waterschappen, zelfstandige bestuursorganen, regionale uitvoeringsdiensten, omgevingsdiensten en politie. Bedrijven en organisaties die slimme oplossingen hebben voor deze doelgroepen krijgen binnen dit congres de mogelijkheid om als exposant en/of inleider direct in te contact te komen. Koninklijke Jaarbeurs faciliteert dit event. Twee maanden vóór aanvang van dit congres zijn er nog slechts beperkte mogelijkheden voor bedrijven om te participeren!

Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts