Carrièrespecial 4 Technische Universiteiten 2022

De arbeidsmarkt schreeuwt om technische, hoogopgeleide mensen. Reden voor de 4 technische universiteiten om de handen wederom ineen te slaan. Voor de vierde keer hebben de redacties van Twente, Eindhoven, Wageningen en Delft de gezamenlijke carrièrespecial uitgebracht.

De doelgroep bestaat uit young professionals, master- en bachelorstudenten en de special is verstuurd aan de meest recent afgestudeerden. Naast bedrijfscontent brengt de carrièrespecial Engelstalige redactionele inhoud. Dit zijn interviews met onder andere alumni en ondernemers, het laatste arbeidsmarktnieuws, sollicitatietips, do’s and don’ts voor (online)  sollicitatiegesprekken. We laten loopbaancoaches en recruiters aan het woord en geven advies over zakelijke omgangsvormen en de inzet van LinkedIn.

Deze special voorziet óók in de behoefte van grote (internationale) bedrijven en organisaties, zo bewijst de deelname van:  Damen Naval, TNO, InnoEnergy, ASML, Kramp Group, Canon, TMC, Nedap, Deloitte, CBS, AIVD, Ordina, TAUW, Seed Valley, KeyGene, ProRail, VIRO, NTS, Marel, Ministerie van Defensie, NRG, Alten, VDL, VMI, Gemeente Amsterdam, Lely, Royal IHC. In 2023 bestaat de carrièrespecial vijf jaar en wordt de lustrumuitgave gepubliceerd.

Click op de cover om het magazine te lezen

Click op de cover om de carrièrespecial te lezen
Over Princetown Media eigenaar

Ik ben mijn mediasales carrière begonnen in dienst bij VUGA Uitgeverij als media adviseur. Daarna heb ik gewerkt in de sales van print, online en events voor gerenommeerde uitgeverijen als Wegener, Reader’s Digest, Reed Business en EnergieMedia. In deze tijd van het outsourcen van salesopdrachten bieden wij met Princetown Media de mogelijkheid uw mediasales onder te brengen bij een partij die dit met gedrevenheid en kunde doet!

Related Posts