Princetown Media werkt nu voor MindCampus

Wij zijn verheugd en trots te melden dat Princetown Media gaat samenwerken met MindCampus. Wij gaan het accountmanagement verzorgen voor de merken F-Facts en HR-Praktijk.
Read More

Princetown Media doet leadgeneration Verifield

Ten behoeve van leadgeneratie voor Verifield, GDPR Compliance Software voor een gestructureerd GDPR-beleid (AVG), wenst Wolters Kluwer gebruik te maken van de specifieke kwaliteiten van Princetown Media.
Read More

Verlenging samenwerking Geomares en Princetown Media

Geomares en Princetown Media, vertegenwoordigd door respectievelijk Durk Haarsma, directeur en Marc Nuhn, eigenaar hebben tijdens hun kwartaaloverleg besloten om het 4e jaar van hun samenwerking die naar volle tevredenheid verloopt te verlengen.
Read More

Verlenging samenwerking Hillenraad100 en Princetown Media

Tijdens een meeting ten kantore van Hillenraad Partners in Poeldijk hebben Martien Penning, initiator Hillenraad100 en Marc Nuhn, eigenaar Princetown Media hun samenwerking voor de 16e editie van de Hillenraad100 wederom bevestigd.
Read More

Princetown Media werkt samen met Fieldpower

Sam Ysebaert, exclusieve distributeur van Fieldpower (revolutionaire training device voor actieve revalidatie onder weerstand) in Europa heeft Princetown Media gevraagd om afspraken te maken voor zijn tour langs fysiotherapeuten in Brabant en Limburg.
Read More

Verlenging samenwerking met Spryg Real Estate Academy

In de afgelopen periode heeft Princetown Media voor drie congressen van Spryg Real Estate Academy sponsoracquisitie gedaan, Utrecht Vastgoed, Winkellocatiemarkt en Rotterdam Vastgoed. De resultaten werden door beide kampen geapprecieerd en daarom werd besloten de samenwerking in ieder geval met een jaar te verlengen.
Read More

Samenwerking met SPRYG Real Estate Academy

Onlangs hebben SPRYG en Princetown Media een werkovereenkomst getekend om de komende 3 congressen van SPRYG tot samenwerking over te gaan. Princetown Media gaat sponsorpakketten verkopen voor die congressen.
Read More

De nieuwe Hillenraad100 verschijnt op 27 oktober 2017

De Hillenraad100 omvat de jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de kennis en kapitaalintensieve (glas)tuinbouwsector. De lijst brengt het volledige cluster in beeld, verdeeld over zeven segmenten.
Read More

Geomares en Princetown Media zetten samenwerking voort

Na de prettige, constructieve samenwerking en de goede resultaten in het eerste jaar hebben Geomares Publishing en Princetown Media afgesproken om de acquisitie voor het Geomaresplatform Products4Engineers.nl door Princetown Media te continueren.
Read More