Lancering Hillenraad100 in Kunstmuseum Den Haag

Op vrijdag 4 november 2022 werd in het Kunstmuseum Den Haag de Hillenraad100 bekendgemaakt. Oók voor deze editie van het Hillenraad100 magazine was Princetown Media gevraagd de commerciële begeleiding te doen.
Read More

Digitale special ‘Arbeidsmarkt onder druk’ van Sijthoff Media

Veel sectoren hebben een schreeuwend en oplopend tekort aan medewerkers. In de Digitale special ‘Arbeidsmarkt onder druk’ wordt de arbeidsmarkt voor professionals in Finance, IT, Marketing, HR en de Overheid in kaart gebracht.
Read More

Carrièrespecial 4 Technische Universiteiten 2022

Voor de vierde keer hebben de redacties van Twente, Eindhoven, Wageningen en Delft de samen een carrièrespecial uitgebracht. Met interviews met alumni en ondernemers, het laatste arbeidsmarktnieuws, sollicitatietips, do’s and don’ts voor sollicitatiegesprekken.
Read More

Inspirerende samenwerking met T-Skills magazine

Het unieke magazine T-Skills laat VMBO/MBO scholieren zien hoe uitdagend en interessant werken in de techniek kan zijn en welke bedrijven er in de regio actief zijn. Princetown Media zorgt voor de commerciële begeleiding van het magazine.
Read More

HillenraadTech50: magazine met tech-leaders in tuinbouw

De HillenraadTech50 met de 50 meest spraakmakende en veelbelovende ondernemingen in tuinbouwtechnologie. Het boardroom magazine werd evenals in voorgaande jaren commercieel begeleid door Princetown Media.
Read More

Verlenging samenwerking voor 4TU Carrièrespecial

De Technische Universiteiten van Twente, Delft, Wageningen en Eindhoven gaan samen met Princetown Media aan de slag voor de 4e editie van het 4TU Carrièremagazine die verschijnt in mei 2022.
Read More

Princetown Media werkt nu voor MindCampus

Wij zijn verheugd en trots te melden dat Princetown Media gaat samenwerken met MindCampus. Wij gaan het accountmanagement verzorgen voor de merken F-Facts en HR-Praktijk.
Read More

Princetown Media doet leadgeneration Verifield

Ten behoeve van leadgeneratie voor Verifield, GDPR Compliance Software voor een gestructureerd GDPR-beleid (AVG), wenst Wolters Kluwer gebruik te maken van de specifieke kwaliteiten van Princetown Media.
Read More

Verlenging samenwerking Geomares en Princetown Media

Geomares en Princetown Media, vertegenwoordigd door respectievelijk Durk Haarsma, directeur en Marc Nuhn, eigenaar hebben tijdens hun kwartaaloverleg besloten om het 4e jaar van hun samenwerking die naar volle tevredenheid verloopt te verlengen.
Read More