Samenwerking met SPRYG Real Estate Academy

Onlangs hebben SPRYG en Princetown Media een werkovereenkomst getekend om de komende 3 congressen van SPRYG tot samenwerking over te gaan. Princetown Media gaat sponsorpakketten verkopen voor die congressen.
Read More

De nieuwe Hillenraad100 verschijnt op 27 oktober 2017

De Hillenraad100 omvat de jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de kennis en kapitaalintensieve (glas)tuinbouwsector. De lijst brengt het volledige cluster in beeld, verdeeld over zeven segmenten.
Read More

Geomares en Princetown Media zetten samenwerking voort

Na de prettige, constructieve samenwerking en de goede resultaten in het eerste jaar hebben Geomares Publishing en Princetown Media afgesproken om de acquisitie voor het Geomaresplatform Products4Engineers.nl door Princetown Media te continueren.
Read More

Extra ranking in de komende Hillenraad100

De 15e editie van de Hillenraad100 krijgt een nieuw onderdeel in de competitie. Een extra ranking op basis van het Nobelprijs-principe. Geselecteerde wetenschappers dragen op basis van een peer-review hun collega-wetenschappers voor.
Read More

Princetown Media werkt nu voor Products4Engineers.nl

Met trots presenteert Princetown Media een nieuwe opdrachtgever. Afgelopen week is de beslissing daartoe genomen. Wij gaan samenwerken met Products4Engineers.nl. Wij gaan het account management voor onze rekening nemen.
Read More

Nieuwe editie Hillenraad100 gepresenteerd

Op 30 oktober 2015 is de nieuwe editie van de Hillenraad100 gepresenteerd tijdens het Hortigala van het Jaar. Tijdens presentatie in de Rotterdamse Cruise Terminal werden Enza Zaden en Dutch Flower Group als grote winnaars onthuld.
Read More

Princetown Media werkt voor IDG Nederland

Princetown Media is zeer trots dat om te mogen meedelen dat we door IDG Nederland zijn gevraagd om onze zijn kennis en vaardigheden in te zetten voor een onderdeel van het omvangrijke portfolio van IDG Nederland: demand generation’.
Read More