Energie Media

De beste connectie in energiezaken

EnergieMedia is een mediabedrijf dat gespecialiseerd is in het thema energie. Zakelijke doelgroepen worden bediend met online nieuws en achtergronden over energie. Wij ondersteunen EnergieMedia met sales voor vier onderstaande activiteiten.

Websites

EnergieMedia onderhoudt een netwerk van vier websites die gericht zijn op de doelgroepen Overheid, Bedrijfsleven, Vastgoedsector en de Energiebranche

Nieuwsbrieven

Iedere zakelijke website van EnergieMedia heeft zijn eigen specifieke digitale nieuwsbrief in oplage variërend tussen 2.200 en 2.500 exemplaren. De proposities die wij hier aanbieden zijn o.a. sponsorlinks en buttons. Ook special newsletters worden aangeboden.

Energie Business Gids

De EnergieBusinessGids is een online gids van bedrijven die producten en diensten aanbieden waarmee energie bespaard, ingekocht of opgewekt kan worden. Via het premiumpakket wordt het bedrijfsprofiel getoond naast relevante redactionele artikelen.

Cursussen en Seminars

Rondom het thema Energie organiseert EnergieMedia regelmatig cursussen en seminars. Voor de werving van deelnemers aan dit soort media events hebben wij een beproefd recept.